Het concept van Alpa Bedden

Het Alpa Slaapsysteem is niet zomaar een slaapsysteem. Over elk detail is nagedacht. 

Onze lattenbodems

Onze lattenbodems

De Alpa lattenbodems zijn uitgevoerd met unieke schouderzone en schotels. De Alpa lattenbodem is ook verkrijgbaar in een hand- of elektrisch verstelbare variant. De Hytrel kappen, waarmee de latten gemonteerd zijn, zorgen voor optimale vering en zijn extreem duurzaam. Elke lat is afzonderlijk instelbaar, zodat elke plek van uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt. Onze monteurs stellen de lattenbodems bij levering graag op uw lichaam af.

Onze matrassen

Onze matrassen

Over het Alpa matras is goed nagedacht. De kernen van het matras zijn verwisselbaar, zodat we het matras kunnen afstemmen op uw voorkeur en eventuele gezondheidsklachten. Zo is het Alpa matras ook geschikt voor mensen met een aandoening.  Door de verschillende hardere of zachtere materialen ligt het matras gegarandeerd lekker. 

Onze dekens en dekbedden

Onze dekens en dekbedden

U ligt tussen materiaal dat u prettig vindt. Wol, kameel, kasjmier of dons. Zwaar of licht. Altijd natuurlijk en zacht. Elk product heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De natuurlijke producten zijn geschikt bij verschillende allergieën, waaronder huisstofmijt. Het dons dekbed heeft het Anti-allergisch Nomite® keurmerk. Onze adviseurs zijn opgeleid om slaapbehoeften te signaleren en geven productadvies op maat. Laat u adviseren over wat het beste bij u past.

Onze bedden

Onze bedden

Er is altijd een design dat aansluit bij uw stijl. Alpa Bedden heeft meer dan 25 verschillende bedden in tientallen kleuren en stoffen. Blader door onze catalogus voor bedden van hout, staal of gestoffeerd. De gestoffeerde bedden zijn uitgevoerd met hoogwaardige meubelstoffen (stof, lederlook of monolith). Deze bedomrandingen zijn ook verkrijgbaar in een boxspring uitvoering. Keus genoeg!


Bekijk het Alpa Slaapsysteem

U ligt op lattenbodems met unieke schotels. Op matrassen die uw lichaam de perfecte ondersteuning bieden. Tussen materialen die aansluiten op uw slaapbehoeften. Dat geeft energie!