Dit is Alpa Bedden

We halen onze inspiratie uit de natuur.

Alpa Bedden: een natuurlijke slaapervaring.

Oké, het is waar. De één slaapt makkelijker dan de ander. De ene nacht is de andere niet. Maar Alpa Bedden biedt u het essentiële comfort dat u helpt om nieuwe energie op te doen. We hebben meerdere slaapsystemen ontwikkeld en helpen u een bed vinden die past bij uw behoefte. We zijn terug gegaan naar de historie van goed slapen en halen onze inspiratie uit de natuur. Dat levert bedden op met zachte, ademende stoffen, gedragen door een robuuste lattenbodem. Heerlijk.

Wij, oprichters Leon en Alijda Paans, zijn al meer dan tien jaar actief in de beddenbranche.  Alpa Bedden is het resultaat van een jarenlang grondig onderzoek en eigen productontwikkeling. Uw keuze staat voorop, dankzij onze zorgachtergrond zijn we in staat om ook bij gezondheidsklachten het juiste product te bieden.  Samen met een enthousiast team van dealers geven we advies over gezond slapen en leveren we kwaliteitsproducten door heel Nederland. 

Benieuwd? Bekijk ons slaapsysteem

Bekijk het Alpa Slaapsysteem

U ligt op lattenbodems met unieke schotels. Op matrassen die uw lichaam de perfecte ondersteuning bieden. Tussen materialen die aansluiten op uw slaapbehoeften. Dat geeft energie!